Ekonomi- och administrationsansvarig sökes till Fordonskammaren

2018-12-14

 

Fordonskammaren AB är Sveriges första förmedlare av begagnade fordon genom auktioner på egen marknadsplats. Verksamheten grundades redan 1983 och är idag ett av Sveriges ledande auktionshus för fordon.

Fordonskammaren är huvudsakligen inriktat på försäljning av så kallade företagsfordon.  Fordonskammaren har depåanläggning samt huvudkontor i Arlandastad, strax norr om Stockholm.


Vi söker en erfaren och ansvarsfull ekonomi- och administrationsansvarig som vill sköta bland annat administration, fakturering, bokföring, löner och balansavstämningar. Du kommer att arbeta med både leverantörsreskontra som med arbetsuppgifter i kundreskontra såväl som löpande bokföring. Utöver detta kommer du även dagligen arbeta i vårt eget system som hanterar våra fordonsauktioner. Du kommer att vara spindeln i nätet både internt och även externt i kontakter med så väl uppdragsgivare som kunder.

Din profil; du har minst gymnasial utbildning inom ekonomi. Du har redan hunnit jobba några år med bokföring, lönehantering etc, gärna i ett mindre företag där vardagen styrs av att man hjälper till där det behövs. Du är noggrann och professionell i din natur och har erfarenhet av att jobba i en bred roll. Erfarenhet av Office -paket, och Visma E-ekonomi är en stor fördel. Du har mycket goda kunskaper i både Svenska och Engelska.

Du trivs i en miljö där du kan påverka med ditt goda humör och du är drivande och engagerad i ditt arbete.  Vi sätter större värde på rätt person än rätt meriter, du kan både vara yngre och jobbat endast några år, eller så är du äldre och kanske har jobbat som ekonomichef/ ekonomiansvarig.  Arbetstiden är vi flexibla med, för rätt person kan vi både tänka oss hel tid såväl som deltid.

Vi sitter i väldigt moderna och funktionella lokaler i Arlandastad. Vi tillämpar löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Låter det här som en utmaning för dig?

Ansök i så fall via e-post till Fordonskammarens VD, Mats Kamryd: mats@fordonskammaren.se

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om kommande auktioner!

Öppettider

Måndag - Torsdag

09.00 - 17.00

Fredag

09.00 - 16.00

Lördag & Helgdag

Stängt

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Kontakta oss

Thulinsplats 4 8A-C
Arlandastad (Motortown)

Tel: 08 - 655 09 00
Fax: 08 - 655 09 25