Snabbhet. Pålitlighet. Flexibilitet.

INTEGRITETSPOLICY & COOKIES

Sedan branschkravet om delgivning av information och GDPR:s intåg, ställs större krav på att informera vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem.
Även hur länge vi behåller dina uppgifter, vilka vi delar din data med samt hur cookies används på vår webbplats informerar vi om nedan.

Har du frågor kring integritetspolicyn är du alltid välkommen att ta kontakt med oss.

Cookies

På FKs webbplats används cookies. Det är små textfiler som lagras på besökarens dator och som bland annat sparar personliga inställningar och gör det möjligt att följa vad besökarna gör på webbplatsen.

Vi använder två olika cookies på fordonskammaren.se:
- en sessionscookie, som tillfälligt lagras i datorns minne under tiden en besökare är inne på webbsidan. Den försvinner när du stänger webbläsaren.
- en varaktig cookie, som finns kvar på din dator tills den tas bort.

Nästa gång du besöker vår webbplats vet servern att du varit där tidigare och kan göra anpassningar till detta. Observera att en cookie bara skickas till den server som skapat den.

Integritesskyddsmyndigheten som är tillsynsmyndighet på området, kan ge dig mer information om cookies.

IP-nummer och domänadress

FK för besöksstatistik via Google analytics över bland annat:
- antal besök
- antal gånger enskilda sidor läses
- vilka webbadresser besökarna kommer från och vilka sökmotorer och sökord som använts för att komma till oss. Detta ger oss en bild av vad som kan förbättras, förändras eller tas bort. Vi kan även se namnet på din domän och värddator, till exempel universitetet.edu eller telia.com. Vi sparar IP-numret från den dator (server) du använder, vilken browser du använder och vilket operativsystem.

Dessutom sparar vi uppgifter om datum och tid då du kom in på vår webbplats och varifrån du länkade dig. Denna information lämnas inte ut, utan används bara för att förbättra vår webbplats och presentera innehållet bättre så att besökarna hittar rätt. Denna besöksstatistik innehåller inga uppgifter om eller kopplingar till födelsenummer, personnamn, e-postadress eller annan personlig information.

Personuppgiftsansvarig

Fordonskammaren AB, 556366-9158, Thulins plats 4, 195 61 Arlandastad är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på www.fordonskammaren.se. Det innebär att vi ansvarar för att dina personuppgifter behandlas korrekt och i enlighet med gällande lagstiftning.

Ändamål med behandlingen

FK behandlar dina personuppgifter i syfte att förbättra vår webbplats och våra tillhörande tjänster-bland annat när du:
- registrerar dig som användare
- använder dig av auktionstjänsten via Internet
- anmäler dig till vår prenumerationstjänst för nyhetsbrev
- skriver till oss i ett ärende som rör vår verksamhet

Rätt att begära information

Enligt gällande personuppgiftslagstiftning har du rätt att en gång per kalenderår begära information om de personuppgifter som behandlas om dig hos Fordonskammaren. Om du önskar sådan information, ska du skicka in en skriftlig, undertecknad begäran till oss. Observera att en begäran via e-post eller fax inte kan godtas.

Fordonskammaren AB
Thulinsplats 4 8A-C
195 61 Arlandastad
Telefon: 08-655 09 00
Telefax: 08-655 09 25
E-post: info@fordonskammaren.se

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om kommande auktioner!

Öppettider

Måndag - Torsdag

09.00 - 17.00

Fredag

09.00 - 16.00

Lördag & Helgdag

Stängt

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Kontakta oss

Thulinsplats 4 8A-C
Arlandastad (Motortown)

Tel: 08 - 655 09 00
Fax: 08 - 655 09 25