Snabbhet. Pålitlighet. Flexibilitet.

Se gärna vår pdf-broschyr som passar bra för utskrift.

ATT SÄLJA VIA FORDONSKAMMAREN

Fordonskammaren är främst inriktat på försäljning av så kallade företagsfordon; avtalskunderna utgörs av företag med vagnparker, kommuner och myndigheter, finans- och leasingbolag samt bilhandlare och generalagenter. Men även du som privatperson är självklart välkommen att sälja ditt fordon via oss.

DÄRFÖR SKA NI SÄLJA VIA FORDONSKAMMAREN

Det är lönsamt att samarbeta med oss

Fordonskammaren garanterar en effektiv hantering och snabb försäljning av era fordon till bästa möjliga pris. Ett samarbete med Fordonskammaren innebär att ni automatiskt får tillgång till våra slagkraftiga auktioner och omfattande försäljningsnätverk.

Objekten exponeras maximalt via aktiv kontakt med ett stort antal bilhandlare och en effektiv marknadsföring på Internet via köp- och säljsajter som blocket.se och bytbil.com. Våra experter har djup kompetens inom bilbranschen och som företag har vi mer än 30 års unik erfarenhet av fordonsauktioner.

Vi lyssnar på er

Fordonskammaren står för flexibilitet och personlig service. Med en snabbfotad organisation och dynamiska IT-system kan vi skräddarsy anpassade lösningar som passar just er. Vi kan erbjuda ett antal olika auktionsmodeller och vi kan enkelt lägga till nya tjänster som underlättar er administration. Vi har stor vana vid att hantera såväl löpande försäljning av stora fordonsparker som enskilda objekt. Våra olika typer av avtalskunder har alla varierande behov och önskemål som vi är vana vid att uppfylla.

DÄRFÖR SKA NI SÄLJA VIA FORDONSKAMMAREN

Vi gör det enkelt för er – vi tar hand om hela försäljningsprocessen

Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för er som kund. Det enda ni behöver göra vid en försäljning är att ge oss ett uppdrag. Vi transporterar, vi rekonditionerar, vi reparerar, vi testar, vi värderar, vi annonserar och vi auktionerar ut era fordon till försäljning. Vi visar fordonet, vi tar hand om kontraktskrivning och betalning, vi transporterar och vi ansvarar för eventuella reklamationer. Kort och gott, vi sköter hela försäljningsprocessen åt er – allt inom loppet av en vecka eller två:

 • Uppdrag från kunden
 • Transport
 • Rekonditionering, test och reparation
 • Värdering
 • Fotografering och annonsering
 • Marknadsföring på köp- och säljsajter (blocket.se, bytbil.com etc.)
 • Visning av fordonet, eventuell provkörning
 • Auktion
 • Finansiering, garanti och försäkring till förmånliga villkor
 • Leverans till köparen
 • Ansvar för eventuella reklamationer

SVERIGES FÖRSTA AUKTIONSHUS FÖR FORDON

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om kommande auktioner!

TILL NYHETSBREV

Öppettider

Måndag - Fredag

09.00 - 16.00

Lördag & Helgdag

Stängt

Lunchstängt

12.00 - 12.30

Kontakta oss

Thulinsplats 4 8A-C
Arlandastad (Motortown)

Tel: 08 - 655 09 00
Fax: 08 - 655 09 25

Fordonskammaren AB
556366-9158