Laddar...
Samarbetspartners

Har du en bil att sälja?

Det är lönsamt att samarbeta med oss

Fordonskammaren garanterar en effektiv hantering och snabb försäljning av era fordon till bästa möjliga pris. Ett samarbete med Fordonskammaren innebär att ni automatiskt får tillgång till våra slagkraftiga auktioner och omfattande försäljningsnätverk. Objekten exponeras maximalt via aktiv kontakt med ett stort antal bilhandlare och en effektiv marknadsföring på Internet via köp- och säljsajter som blocket.se och bytbil.com. Våra experter har djup kompetens inom bilbranschen och som företag har vi mer än 30 års unik erfarenhet av fordonsauktioner.

Vi gör det enkelt för er

Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för er som kund. Det enda ni behöver göra vid en försäljning är att ge oss ett uppdrag. Vi transporterar, vi rekonditionerar, vi reparerar, vi testar, vi värderar, vi annonserar och vi auktionerar ut era fordon till försäljning. Vi visar fordonet, vi tar hand om kontraktskrivning och betalning, vi transporterar och vi ansvarar för eventuella reklamationer. Kort och gott, vi sköter hela försäljningsprocessen åt er – allt inom loppet av en vecka eller två.

Vi lyssnar på er

Fordonskammaren står för flexibilitet och personlig service. Med en snabbfotad organisation och dynamiska IT-system kan vi skräddarsy anpassade lösningar som passar just er. Vi kan erbjuda ett antal olika auktionsmodeller och vi kan enkelt lägga till nya tjänster som underlättar er administration. Vi har stor vana vid att hantera såväl löpande försäljning av stora fordonsparker som enskilda objekt. Våra olika typer av avtalskunder har alla varierande behov och önskemål som vi är vana vid att uppfylla.

Fordonskammarens olika auktionsmodeller

Nätauktion är en kontinuerlig auktion med utsatt sluttid eller tid där så kallad nedräkning börjar, med förlängning av sluttiden vid höjning av bud. Budgivning kan ske via Internet när som helst från det att objektet annonseras fram till sluttid eller nedräkning.

Live-auktion med nätbudgivning är en traditionell auktionstyp som Fordonskammaren bedriver på reguljär basis, där en auktionsförrättare beskriver objektet och startar budgivningen som alltid kan ske live via internet, i förväg via internet eller telefon, eller direkt i auktionshallen.

På plats-auktion innebär att Fordonskammaren kan arrangera en specifikt anpassad live- eller nätauktion hos kunden; exempelvis en märkesauktion hos en återförsäljare eller generalagent. Vid behov kan auktionen hållas öppen för endast en begränsad krets av köpare, exempelvis bilhandlare.

Fordonskammaren kan ta hand om allt

så går processen till
 • Uppdrag från kunden
 • Val av auktionsmodell och förhandsvärdering
 • Transport
 • Rekonditionering, test och reparation
 • Värdering
 • Fotografering och annonsering
 • Marknadsföring på köp- och säljsajter (blocket.se, bytbil.com etc.)
 • Visning av fordonet, eventuell provkörning
 • Auktion
 • Kontraktsskrivning och betalning
 • Finansiering, garanti och försäkring till förmånliga villkor
 • Leverans till köparen
 • Ansvar för eventuella reklamationer
Aktuella auktioner
LIVEAUKTION 2018-11-23 12:00
Här klubbas objekten av en auktionist i hallen,
och du kan delta på plats eller via vår hemsida
på internet.
Till objektslista & prebidding Till live-auktionen
Knappen ovan aktiveras 30 min innan auktionsstart.