Laddar...
Samarbetspartners

Företaget

Fordonskammaren AB

Fordonskammaren är en av Sveriges främsta förmedlare av begagnade fordon genom auktioner på egen marknadsplats. Verksamheten grundades redan 1983 som Sveriges första auktionshus för fordon.

Fordonskammaren är huvudsakligen inriktat på försäljning av så kallade företagsfordon; avtalskunderna utgörs av företag och myndigheter med vagnparker, finans- och leasingbolag samt bilhandlare och generalagenter. På köpsidan vid auktionerna är privatpersoner också en viktig kundkategori. Marknadsföring av objekten sker dels via Bolagets egna webbsida, och dels via bred annonsering på Internet via olika köp- och säljsajter som Blocket. se och Bytbil.com.

Fordonskammaren levererar heltäckande lösningar för sina kunder. I samband med auktionsuppdragen erbjuder Fordonskammaren ett stort antal extratjänster såsom reparationer, rekonditionering, tester, avrustning, transport, finansiering, försäkring och garanti. Fordonskammaren har egen depå och anläggning samt huvudkontor i Arlandastad, strax utanför Stockholm. Bolaget har även tillgång till anläggningar i andra delar av Sverige via samarbetspartners.

Aktuella auktioner
LIVEAUKTION 2018-11-23 12:00
Här klubbas objekten av en auktionist i hallen,
och du kan delta på plats eller via vår hemsida
på internet.
Till objektslista & prebidding Till live-auktionen
Knappen ovan aktiveras 30 min innan auktionsstart.