Snabbhet. Pålitlighet. Flexibilitet.

OM FÖRETAGET

Fordonskammaren AB är Sveriges första förmedlare av begagnade fordon genom auktioner på egen marknadsplats. Verksamheten grundades redan 1983 och är idag ett av Sveriges ledande auktionshus för fordon.

Fordonskammaren är huvudsakligen inriktat på försäljning av så kallade företagsfordon; avtalskunderna utgörs av företag, kommuner och myndigheter med vagnparker, finans- och leasingbolag samt bilhandlare och generalagenter.

På köpsidan vid auktionerna är privatpersoner också en viktig kundkategori. Marknadsföring av objekten sker dels via Bolagets egna webbsida, och dels via bred annonsering på Internet via olika köp- och säljsajter som Blocket.se och Bytbil.com.

Fordonskammaren levererar heltäckande lösningar för sina kunder. I samband med auktionsuppdragen erbjuder Fordonskammaren ett stort antal extratjänster såsom reparationer, rekonditionering, tester, avrustning, transport, finansiering, försäkring och garanti.

Fordonskammaren har egen depå och anläggning samt huvudkontor i Arlandastad, strax norr om Stockholm. Bolaget har även tillgång till anläggningar i andra delar av Sverige via samarbetspartners.

VD för Fordonskammaren är Mats Kamryd.

SVERIGES FÖRSTA AUKTIONSHUS FÖR FORDON

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om kommande auktioner!

TILL NYHETSBREV

Öppettider

Måndag - Fredag

09.00 - 16.00

Lördag & Helgdag

Stängt

Lunchstängt

12.00 - 12.30

Kontakta oss

Thulinsplats 4 8A-C
Arlandastad (Motortown)

Tel: 08 - 655 09 00
Fax: 08 - 655 09 25

Fordonskammaren AB
556366-9158